ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΑΓΑΠΑ_ΟΠΟΙΟΝ_ΣΕ_ΘΕΛΕΙ _ΠΙΟ

ΔΥΝΑΤΗ_ΚΑΙ_ΟΠΟΙΟΝ_ΣΕ _ΚΑΝΕΙ ΝΑ

ΘΕΛΕΙΣ_ΝΑ_ΓΙΝΕΙΣ _ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΠΙΣΤΕΨΕ_ΕΚΕΙΝΟΝ_ΠΟΥ _ΘΕΛΕΙ

ΝΑ_ΣΟΥ_ΔΩΣΕΙ_ΦΤΕΡΑ…!

ΚΑΙ_ΟΧΙ_ΕΚΕΙΝΟΝ_ΠΟΥ _ΘΕΛΕΙ

ΝΑ_ΣΕ_ΚΛΕΙΣΕΙ_ΣΕ _ΧΡΥΣΟ_ΚΛΟΥΒΙ…!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Έρωτας και το αγγελάκι…



-Πότε θα σταματήσεις να με αγαπάς;
-Όταν θα σταματήσεις και εσύ.
-Μα εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να σ’ αγαπώ!
-Τότε δεν θα σταματήσω ούτε εγώ!

Το αγγελάκι ήξερε ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσεις να αγαπάς κάποιον. Πίστευε μάλιστα πως όταν δεν μπορείς να σταματήσεις να αγαπάς κάποιον, τότε ούτε κι αυτός μπορεί αν σε αγαπάει και τον αγαπάς αληθινά. Όμως αυτό είχε ερωτευτεί τον Έρωτα! Ήταν ένας άγγελος κάπως μεγαλύτερος από τα άλλα αγγελάκια. Και πιο όμορφος, πολύ πιο όμορφος! Είχε μακριά μεταξένια μαλλιά και πανέμορφα καστανά μάτια.

Όμως κουβάλαγε μαζί του πάντα κάτι χρυσά βέλη. Το μικρό αγγελάκι απόρησε. Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί σε τι του χρησίμευαν. Κάθε φορά που ο Έρωτας ερχόταν στο συννεφάκι του, τα άφηνε σε μια γωνία και πάντα πριν φύγει τα έπαιρνε μαζί του. Γιατί άραγε; Και τι ήταν αυτά τα βέλη;

-Έρωτα… τι είναι αυτά;
-Αυτά είναι δικά μου και δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι. Σημασία έχει πως σ’ αγαπώ!

Το αγγελάκι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν του έλεγε ο Έρωτας τι είναι αυτά τα βέλη. Πέρασαν πολλές μέρες… εβδομάδες… μήνες… Κάποια μέρα τον είδε με ένα άλλο αγγελάκι να του λέει ακριβώς ότι είχε πει και σε εκείνο. Ένοιωσε προδομένο, στεναχωρήθηκε πολύ, η καρδιά του γέμισε οργή κι αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το βράδυ που ο άγγελος επισκέφτηκε το συννεφάκι του για άλλη μια φορά, το αγγελάκι πέταξε τα βέλη του κάτω στην γη. Όταν ο Έρωτας το ανακάλυψε αυτό, θύμωσε κ το ανάγκασε να κατέβει στην γη να τα μαζέψει ένα-ένα. Αυτό μετάνιωσε για την κίνηση που έκανε γιατί όταν αγαπάς δεν φέρεσαι έτσι. Δεν κάνεις κακό σε αυτόν που αγαπάς.

Ο Έρωτας έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ στο μικρό αγγελάκι. Αυτό ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα γυρίσει για να πάρει τα βέλη του, τα μαζεύει και τα ξαναπετάει κάτω στην γη. Όμως επειδή αγαπούσε πολύ τον Έρωτα, τα βέλη του γέμισαν από την αγάπη του και όποιον ακουμπάνε πέφτοντας στην γη τον κάνουν να ερωτεύεται. Το αγγελάκι μέχρι σήμερα περιμένει τον αγαπημένο του μαζεύοντας και ξαναπετώντας τα χρυσά του βέλη. Και ποτέ δεν κουράζεται. Και ποτέ δεν σταματάει. Ούτε να πετάει τα βέλη του ούτε να τον αγαπάει….

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου